God historie

Cn36 5 Vinter er Støvletter Mode Casual Wuyulunbi Uk4 Runde Tassel Støvler Spænde Ue39 Us6 Tå Grøn Støvler Us8 Støvler Beklædning Ue36 Til Damesko Cn40 Grøn 5 Brun Uk6 pHpwPxtq

3. oktober 2018

er Runde Støvler Støvler Beklædning Ue39 Støvletter Vinter Til Us6 Grøn Brun Cn36 Spænde Tå Damesko Uk4 Casual Wuyulunbi Cn40 Us8 Uk6 5 Grøn Støvler Ue36 Tassel Mode 5 Wuyulunbi Damesko Beklædning Mode Grøn er Tå Brun Cn40 Tassel Støvler Støvletter Støvler Støvler Cn36 Us8 Uk6 Us6 Grøn 5 Ue36 Ue39 Uk4 Spænde Til Casual 5 Vinter Runde Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

Mode Til Casual 5 Støvletter Tå Brun Us6 Vinter er Cn36 5 Grøn Beklædning Cn40 Støvler Støvler Wuyulunbi Ue36 Spænde Grøn Ue39 Damesko Us8 Uk6 Runde Uk4 Støvler Tassel Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Støvletter Spænde Runde Us6 Til Beklædning Tassel Støvler er Uk6 Brun Grøn Vinter Us8 Wuyulunbi Ue39 Uk4 Casual Grøn Støvler Damesko Cn40 Støvler Tå Mode 5 Cn36 Ue36 5
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
38 Sort Unbekannt Kvinder Til Hjemmesko Hvid Læder Platin BFX8Awxq
Cn36 5 Vinter er Støvletter Mode Casual Wuyulunbi Uk4 Runde Tassel Støvler Spænde Ue39 Us6 Tå Grøn Støvler Us8 Støvler Beklædning Ue36 Til Damesko Cn40 Grøn 5 Brun Uk6 pHpwPxtq