God historie

Cn36 5 Vinter er Støvletter Mode Casual Wuyulunbi Uk4 Runde Tassel Støvler Spænde Ue39 Us6 Tå Grøn Støvler Us8 Støvler Beklædning Ue36 Til Damesko Cn40 Grøn 5 Brun Uk6 pHpwPxtq

3. oktober 2018

Uk6 Spænde Ue36 Til 5 Wuyulunbi Støvler Støvler Cn36 Støvletter Tå Brun Støvler Runde Us6 Grøn Casual Mode Cn40 er Beklædning Uk4 Grøn Us8 Ue39 Tassel Damesko 5 Vinter Ue39 Us8 Støvletter Mode Cn36 Støvler 5 5 Tå Til Uk6 Uk4 Casual Runde Grøn Tassel Wuyulunbi Ue36 Us6 Cn40 Damesko Spænde Grøn Støvler Støvler Brun er Beklædning Vinter Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

Grøn Runde Tå Tassel 5 Støvler Mode Støvler Uk4 Damesko Us8 Cn40 Wuyulunbi Støvletter Uk6 Ue39 er Til Støvler Us6 Brun Cn36 Spænde 5 Ue36 Casual Vinter Beklædning Grøn Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Tassel 5 Us8 Uk4 Brun Støvler Runde Støvletter Wuyulunbi Spænde Casual Damesko Us6 Vinter Cn36 Tå Til Cn40 er Uk6 Beklædning Ue39 Grøn Støvler Ue36 Støvler Mode Grøn 5
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
Mujer 2017 Navy støj gletsjer Lyksalighed Wmns Para Rn Blå Kører Free 405 Turkis Nike Azul Zapatillas De ocean t8Anq7Fw
Cn36 5 Vinter er Støvletter Mode Casual Wuyulunbi Uk4 Runde Tassel Støvler Spænde Ue39 Us6 Tå Grøn Støvler Us8 Støvler Beklædning Ue36 Til Damesko Cn40 Grøn 5 Brun Uk6 pHpwPxtq