God historie

Sandaler Grundlæggende Karriere 1brownus6 Rubin Negra1a Pumpe Chunky Hæl Nat 039 Cn36 Festkjole Ue36 Pu Bryllup Sommer Uk4 Brun Spænde Kontor Kvinder qTIgzY

3. oktober 2018

Nat Grundlæggende Negra1a Pumpe Brun Hæl Sommer Rubin Festkjole Bryllup 1brownus6 039 Ue36 Kontor Chunky Spænde Sandaler Karriere Kvinder Uk4 Pu Cn36 Uk4 Negra1a Rubin Ue36 Sandaler Sommer Chunky 039 Festkjole Pu Brun Cn36 Spænde 1brownus6 Bryllup Nat Kvinder Hæl Pumpe Grundlæggende Karriere Kontor Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

Sommer Karriere Nat Brun Pumpe Kvinder Grundlæggende Sandaler Spænde Pu Ue36 Bryllup Hæl Chunky 1brownus6 Rubin 039 Cn36 Festkjole Negra1a Uk4 Kontor Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Ue36 Pu Uk4 Bryllup Brun Pumpe Sommer Hæl Kvinder Kontor Chunky 1brownus6 Rubin Festkjole Cn36 Spænde Negra1a Nat 039 Karriere Sandaler Grundlæggende
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
Puma Kvinders Elite rosa Mobium Weiß Sko Rose Running W1 5 Speed wgwCqfB
Christian Baungaard Christensen
Sølv 6 Rødbeder Sort Løbesko Puma Lilla Brede Tazon Puma Y8Pq5OP
Projektassistent
Forskning og grøn omstilling
Sandaler Grundlæggende Karriere 1brownus6 Rubin Negra1a Pumpe Chunky Hæl Nat 039 Cn36 Festkjole Ue36 Pu Bryllup Sommer Uk4 Brun Spænde Kontor Kvinder qTIgzY